Vyberte si novú peňaženku

Stará peňaženka si pýta zaslúžený odpočinok. Je čas poobzerať sa po novej, ale je dôležité neurobiť chybu a nedôverovať zainteresovaným predajcom a reklame. V internetovom obchode KatrinFashion nájdete peňaženku pre každý vkus a preferencie.

Recenzia modelov dámskych peňaženiek

Existuje veľa odtieňov, ako si vybrať správnu peňaženku, ale skôr ako začnete hľadať, mali by ste sa zoznámiť s modelmi prezentovanými na trhu príslušenstva. Podľa tvaru možno všetky dámske peňaženky rozdeliť na dva typy: klasické obdĺžnikové a kompaktné štvorcové.

Niektorým dievčatám sa páčia miniatúrne modely, iným štýly vo veľkosti bankovky v rozloženom stave. Výhodou obdĺžnikových peňaženiek plnej veľkosti je, že sa do nich voľne zmestia papierové peniaze a na účet stačí otvoriť príslušenstvo.

Malé hranaté modely sa bez problémov zmestia do tašiek akejkoľvek veľkosti, no jednou z menších nevýhod je, že kabelku je potrebné nielen rozopnúť, ale aj rozložiť, aby ste dostali peniaze.

Menej časté sú štýly s extravagantným tvarom – okrúhle, oválne, trojuholníkové, kocky. Na každodenné použitie nie sú príliš pohodlné, ale ak radi pôsobíte na ostatných, pozrite sa bližšie na nezvyčajné tvary.

Ak často chodíte von, dávajte pozor na veľké peňaženky s odnímateľnou rukoväťou. Takéto štýly sú spravidla priestranné a majú miesto nielen pre peniaze, ale aj pre smartfón. V skutočnosti je to spojková peňaženka, ale v každodennom živote je vhodná len pre ženy, ktoré uprednostňujú veľké tašky.

Malá priehradka na drobné

Pri výbere vhodnej peňaženky si odpovedzte na otázku: nosíte so sebou drobné. Ak nie, potom je možné toto zrušiť a zvoliť si model, v ktorom sa neposkytuje. Väčšina ľudí sa však bez mincí nezaobíde, čo znamená, že kabelka bez priehradky na drobnosti bude veľmi nepohodlná a nepraktická.

V modeloch, ktoré sa v mnohých obchodoch nazývajú európske, je malé vrecko na mince so zipsom alebo gombíkom. Tento štýl je vhodný pre tých, ktorí nejazdia MHD a v obchodoch často platia kartou. Zdá sa, že existuje maličkosť, ale je veľmi zriedka potrebná.

Ak pri platení často používate hotovosť, hľadajte peňaženky s priehradkami na mince so sponou. Upozorňujeme, že mincovník môže byť umiestnený samostatne alebo pod bežnou sponou celej peňaženky. Prvá možnosť je pohodlnejšia a praktickejšia – kovové mince môžete získať pri preprave bez otvárania hlavnej spony.