Praktické mini kabelky cez plece

Pre aktívne ženy znamená kúpa mini kabelky cez plece získať tú najpohodlnejšiu vec, pretože vám umožní mať všetko potrebné pripravené a vaše ruky budú voľné. Mobilné telefóny, bankové karty, kozmetika, kľúče a obrúsky sa perfektne zmestia do malej kabelky bez toho, aby zaťažovali ruky alebo ramená modernej ženy.

Kupujeme malé kabelky rôznych typov

Malé kabelky cez plece pre dievčatá môžu byť rôznych typov, štýlov, konfigurácií a farieb. Takže vo forme mini tašiek sú napr.:

  • obdĺžnikový;
  • oválne;
  • okrúhle;
  • predĺžené;

Modely je možné vyrobiť na nosenie na ramennom popruhu, páse, s rukoväťou na ruku, s dvoma rukoväťami alebo úplne bez rukoväte – vo forme spojky. Niektoré kabelky majú niekoľko možností rukoväte a môžete si ich vybrať podľa situácie.

Podľa materiálu výroby môžu byť malé dámske kabelky vyrobené:

  • z pravej kože;
  • semiš;
  • ekokoža;
  • textilné materiály.

Farby moderných malých tašiek sú tiež pestré, jednofarebné aj kombinované.

Výhody dámskych mini kabeliek:

  1. Praktickosť. Vzhľadom na to, že nákup dámskych mini tašiek nie je príliš drahý, môžete mať niekoľko rôznych a často ich meniť a aktualizovať tento alebo ten obrázok.
  2. Pohodlie. Najpohodlnejšie je zavesenie tašky cez rameno a zároveň uvoľnenie oboch rúk. Takéto malé vaky pre ženy neprekážajú v MHD, nedajú sa stratiť a keďže sú umiestnené na postave, je pre útočníkov náročnejšie sa takejto tašky zmocniť.
  3. Všestrannosť. Univerzálnosť malej tašky spočíva v tom, že je vhodná pre každú situáciu a udalosť, ak je vybraná v správnej farbe a štýle.
  4. Sofistikovanosť. Malá dámska kabelka pôsobí oveľa elegantnejšie ako veľká, je elegantnejšia a ženskejšia.
  5. Nízka cena. Keďže sa na malú kabelky používa menej materiálov, jej cena bude nižšia ako u podobne veľkej.

Malá čierna kabelka je vhodná na chladné obdobie, ako aj na večerné udalosti alebo mašľu v obchodnom štýle, zatiaľ čo na leto je lepšie zvoliť malú bielu kabelku alebo iné svetlé farby: mätová, piesková, ružová, púdrová, žltá, modrá, rovnako ako svetlá – červená, modrá, zelená, oranžová.

Zároveň je dôležité kúpiť si módnu tašku v internetovom obchode KatrinFashion tak, aby harmonicky farebne a štýlovo ladila s oblečením – tričkom, sukňou, nohavicami resp. šortkami. A najlepšie je kúpiť si letnú tašku nie len jednu, ale hneď niekoľko kusov a potom vytvoriť štýlový vzhľad, aby ste zakaždým vyzerali sviežo a ako nové.