Kabelky, bez ktorých si nevieme predstaviť dokonalý outfit

Ak sa spýtate ženy bez toho, aký jej šatník bude prázdny, odpovie bez kabelky.  Malo by ich byť niekoľko.  Rôzne odtiene a rôzne veľkosti,  potom môžete  dokončiť akýkoľvek outfit. Pri kúpe kabelky musíte vedieť, s čím ju môžete nosiť. Kabelka by mala zodpovedať štýlu ženy.

Ako si vybrať tašku svojho štýlu? 

Existujú unisono kabelky, ktoré sú vhodné na každodenné nosenie, v pracovný deň alebo stretnutie s priateľmi. Túto kabelku je možné kombinovať s mnohými outfitmi.  Prísne kabelky sú určené na obchodné stretnutia.  Nemôžu byť  kombinované so športovým oblečením.

 

Môžete si vyrobiť súbor oblečenia a kabeliek rovnakej farby. Ak chcete paletu trochu diverzifikovať, môžete si vziať odtiene svetlejšej alebo hlbšej farby. Napríklad zelené šaty  budú vyzerať dobre so svetlozelenou alebo šalátovou taškou.

Tóny dôvery vyzerajú dobre  v kombinácii s niekoľkými doplnkami.  Môže to byť opasok alebo klobúk. Hlavná vec je, že ich nie je veľa. Je ľahké vyzdvihnúť kabelku, keď je oblečenie  monochromatické. Potom môže byť kabelka svetlým bodom a zamerať na ňu pozornosť. Ale preoblečenie, ktoré je plné odtieňov, je potrebné tašku vyberať  opatrnejšie.  Toto by mal byť  jeden z odtieňov, ktoré  sú prítomné v oblečení.

 Vyzdvihnutie kabelky nad topánky

Až donedávna sa verilo, že  kabelka a topánky by mali byť v rovnakej farebnej schéme. Klasická verzia to presne naznačuje. Ale pre rozmanitosť a intrigy outfitu  si môžete vybrať odtiene, ktoré   absolútne nejdú dohromady.

Pod topánkami šedej farby si môžete vybrať kabelku modrého nie príliš svetlého odtieňa.  Hnedá sa často kombinuje  s  farbou kávy s mliekom.  Stylisti odporúčajú dodržiavať niektoré pravidlá,  ktoré pomôžu urobiť obraz relevantným, krásnym a jasným.

Štýl

Toto je dôležitý bod pri výbere kabelky.  Nemôžete nosiť tenisky a  kombinovať ich s  redikula alebo spojkou a  topánky na podpätku  s batohom.

Veľkosť a tvar

Pri výbere kabelky by ste mali venovať pozornosť veľkosti. Výber kabelky bude závisieť od postavy ženy.  Pri nosení prísnych topánok si musíte vybrať  stredne veľkú tašku.  Ak musíte  ísť nakupovať, potom je lepšie vziať objemnú kabelku cez plece.  K večerným šatám si musíte kúpiť  spojku, ktorá bude zdobená kameňmi, kamienkami alebo flitrami.

Textúra

Rovnaká textúra by mala byť prítomná v topánkach a kabelke.  Skvelou možnosťou by bola sada semišu. A môžete upútať pozornosť rovnakou taškou a lakovanými topánkami.  Textílie sa hodia  ku koži, najmä na jeseň.

Farba

Pre tých, ktorí  sa boja experimentovať,  môžete opustiť klasický štýl, to znamená, že  súbor tašky a topánok bude rovnakej farby. Iné ženy môžu kombinovať rôzne odtiene do jedného obrázka.

V našom internetovom obchode katrinfashion.sk nájdete obrovský výber kabeliek cez rameno rôznych farieb a dizajnov.