modra-kabelka-na-plece-chiara

Dámska kabelka je praktický doplnok

Dámska kabelka je doplnkom, ktorý dáva obraz dokonalosti, zdôrazňujúc váš štýl a krásu, preto by sa s jej výberom malo zaobchádzať opatrne. V prvom rade by ste si mali premyslieť, kde a ako ho budete používať. Jedna vec je – desiata taška pred ďalšími šatami, druhá – taška, s ktorou budete chodiť každý deň do práce. Úplne iný dizajn a tiež funkčnosť.

Kabelku vyberáme na určený účel

Analyzujte, čo v nej budete nosiť, a až potom sa rozhodnite pre tvar a veľkosť tašky:

  • na obchodné stretnutia je vhodná malá prísna taška. Ak so sebou nosíte veľa dokumentov, potom bude alternatívou k veľkému, pohodlnému, no úplne neženskému tabletu nepraktická kabelka a ako doplnok elegantné puzdro. A dokumenty sa nezatvoria a budete vyzerať veľmi elegantne;
  • každý deň musí lahodiť oku a poskytovať maximálne pohodlie. Niekoľko priehradiek, vrecko na telefón a kľúče, aby ste ich dlho nehľadali. A čo je najdôležitejšie – mal by byť vhodný pre základné veci vášho šatníka. Preto je lepšie rozhodnúť sa pre klasické tvary a neutrálne farby;
  • neexistujú žiadne kánony pre tašky pre mládež. Dnes je v móde kombinácia štýlov, jasu farieb a originality dizajnu. Preto sa pri výbere tašky môžete zamerať nielen na svoj šatník, ale aj na individualitu samotného príslušenstva. Potom možno aj nudnej kombinácii džínsov a topu dodať originalitu pomocou malej tašky a ďalších doplnkov. Len to nepreháňajte s veľkosťou;
  • Rôzne modely postupne vychádzajú z módy. Dámske tašky sú vyrobené z rôznych materiálov – rôzne látky (zamat, velúr, zamat, ľan, polyesterové tkaniny), semiš, umelá koža, kožušina a dokonca aj plast. Ale kožené tašky boli klasikou všetkých čias.

Hlavné je, aby ste sa pri výbere takejto tašky neprepočítali a zaobstarali si naozaj skutočnú. Ako to spraviť? Venujte pozornosť nasledujúcim vlastnostiam. Najprv sa musíte pozrieť na predný kryt tašky. Mal by mať prirodzenú štruktúru a špecifickú vôňu pokožky.

Ak je kabelka lakovaná, môžete sa zamerať na prítomnosť štítku, ktorý je zvyčajne pripevnený k rukoväti, alebo špeciálneho štítku vo vnútri vrecka. Dobrá kožená taška by mala mať povlak, ktorý je odolný voči svetlu, vlhkosti a oderu, byť mäkká na dotyk, úplne opálená a bez defektov, ktoré možno vidieť voľným okom.

Sekcie nesmú byť spracované potrubím, ale musia byť pevne šité. Rukoväte by samozrejme mali byť tiež kožené, no nie príliš úzke, aby vám nepadali z ramena. Taška sa považuje za odolnú, ak rukoväte nie sú všité do základne, ale sú pripevnené pomocou špeciálnych krúžkov.

Čo sa týka podšívky, hodvábna podšívka sa považuje za najkvalitnejšiu. Ale dá sa úspešne nahradiť tvrdým kaprónom alebo nylonom. Dávajte pozor na silu úchytov. Ak ste teda presvedčení, že taška je naozaj kvalitná, navyše sa hodí k vášmu štýlu a dizajnu, môžete si ju pokojne kúpiť v našom internetovom obchode.