modra-kabelka-na-plece-chiara

Kabelky cez plece o ktorých sa hovorí

Kabelka je téma, o ktorej sa dá rozprávať donekonečna. Spolu so vzácnymi šperkami a šatami má v živote každej ženy hrdé miesto. Tento prvok bude obyčajným doplnkom len pre človeka, ktorý má od tejto témy ďaleko. Skutočná dáma si nevie predstaviť svoj každodenný život bez štýlovej a krásnej kabelky cez plece, ktorá je navyše skvelým spôsobom, ako uložiť všetky potrebné dámske „veci“.

Klasické modely sú relevantné všade a vždy!

Takéto produkty sú ideálne pre takmer všetky životné situácie, s výnimkou výletov do prírody či horskej turistiky. V tomto prípade stojí za výber vhodného príslušenstva. Moderné modely môžu byť vyrobené v okrúhlom alebo obdĺžnikovom tvare. Charakteristickým znakom klasických tašiek cez rameno je absencia okázalých svetlých prvkov a asymetrie.

To však vôbec neznamená, že diskrétne výrobky vyzerajú nudne a vyrábajú sa výlučne v hnedej, bielej alebo čiernej farbe. Môžete si zakúpiť variácie v zelených, modrých, béžových alebo bordových odtieňoch. Takéto výrobky môžu byť doplnené aj diskrétnym vzorom. Sú ušité z materiálov so špeciálnou textúrou kože. Dokonale sa zladí s rôznymi topánkami, šatami a oblekmi.

Kancelárske kabelky – ukážka diskrétneho a výstižného štýlu

Minimalizmus je charakteristickým znakom takýchto modelov. Doslova vyžarujú prísnosť, zameriavajúc sa na vážnosť svojho majiteľa. Ich veľkosť zodpovedá formátu A4, takže sa do nich bez problémov zmestia potrebné dokumenty. Dodatočne vybavená dlhými rúčkami alebo opaskom. Čo sa týka farebnej schémy, jas tu nie je na mieste, všetky ostatné tóny sú skvelé.

Večerná kabelka cez rameno: zažiarte a dobyte!

Každá žena chce byť stredobodom pozornosti v každej situácii, najmä keď nosí večerné šaty. Ideálnou možnosťou v tomto prípade by bola vynikajúca spojka doplnená tenkou retiazkou alebo elegantným popruhom. Zdržanlivejšie modely bez chytľavého dekoru sú skvelé pre každodenný život.

katrinfashion.sk ponúka neskutočne veľký výber kabeliek cez rameno na všetky príležitosti. Prezrite si katalóg a vyberte si ten najlepší model pre vás. Všetky produkty sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov od overených a spoľahlivých výrobcov. Je tu výhodný cenový systém a dodanie. Máte otázky? Zavolajte našim konzultantom.