Crossbody kabelka: ako vyzerá a čo k nej nosiť?

Kabelka je nevyhnutným prvkom šatníka každej ženy. Toto príslušenstvo vám umožní pohodlne nosiť rôzne malé veci, ako aj dokončiť akýkoľvek outfit. Obľúbené sú najmä crossbody kabelky, ktoré vám nechávajú voľné ruky a sú vždy pod dohľadom. Navyše vyzerajú celkom štýlovo a moderne.

Túto jeseň sú crossbody obľúbené z rôznych materiálov: plast, semiš, textil, syntetika, pleteniny, pravá koža a koženka. Klasické výrobky sú ponúkané v prírodnej a umelej koži. Prírodné modely spravidla vydržia dlhšie a vyzerajú luxusnejšie, ale výrobcovia ponúkajú veľmi dobré analógy, ktoré stoja menej a vyzerajú takmer rovnako.

Semišové a velúrové modely sú príjemné na dotyk a dávajú prísnym obrazom príjemné, hladké línie. Plastové modely vyzerajú naozaj originálne. A sú veľmi silné, takže majú vysoké prevádzkové vlastnosti. Syntetická crossbody je najlepším riešením na výlety a cestovanie. Tieto modely neprepúšťajú vlhkosť a nečistoty, no zároveň vyzerajú trendy a hodia sa k akémukoľvek obrazu. Textílie sa používajú na každodenné nosenie, ale hodváb alebo zamat budú skvelým riešením, keď potrebujete vytvoriť krásny večerný vzhľad.

Hlavné výhody crossbody kabeliek

Crossbody túto jeseň by ste si mali zvoliť kvôli mnohým výhodám: je to funkčnosť a bezpečnosť, všestrannosť a pohodlie. Takéto kabelky sa na prvý pohľad nezdajú príliš veľké, no sú naozaj priestranné. Vďaka veľkému množstvu vnútorných priehradiek je tu možnosť vziať si so sebou všetko, čo potrebujete. Crossbody kabelka má navyše dlhý popruh, ktorý môže byť skvelým spôsobom, ako vytvoriť rôzne vzhľady pomocou rovnakých sponiek do šatníka. To znamená, že sú aj univerzálne.

Cross-body je doplnok, ktorý vyzerá vhodne takmer v každom štýle. Takáto taška sa pozitívne prejaví z ktorejkoľvek strany – s džínsami aj s kancelárskymi nohavicami, ležérnym oblečením alebo v romantických obrázkoch. Cross-body je voľbou tých, ktorí hľadajú pohodlný a štýlový doplnok zároveň. S touto taškou môžete držať svoje dieťa za ruku a zároveň piť kávu, keďže crossbody v tomto prípade neovplyvňuje voľnosť pohybu. Navyše je na to ako stvorený – dať maximálnu slobodu a neobmedzovať sa vo veciach, ktoré potrebujete! A nie nadarmo takéto kabelky nevyšli z módy už niekoľko sezón po sebe! Mali by ste to vyskúšať aj vy!