Cross body kabelka je trendom tohtoročnej jesene

Pre každú modernú ženu je kabelka neoddeliteľnou súčasťou outfitu. Ide o pohodlný doplnok, ktorý vám nielen umožní vziať si so sebou potrebné veci, ale zároveň podčiarkne individuálny štýl.

Jedným z trendov tohtoročnej jesene je cross-body model –  kabelka pre ženy s dlhým popruhom. Dá sa nosiť cez rameno, krížom alebo jednoducho na ramene. Katrinfashion.sk ponúka mnoho rôznych modelov: od klasickej kože až po extravagantné produkty nezvyčajných tvarov, materiálov a farebných kombinácií.

Čo sú to crossbody kabelky?

Najčastejšie crossbody kabelky sú vyrobené z prírodnej a ekokože. Táto možnosť je vždy módna a relevantná. Materiál je odolný a pevný, pričom pôsobí elegantne a draho. Takáto taška sa harmonicky zmestí do akéhokoľvek obrazu: bežné, športové, boho atď.

Ako materiály na výrobu kabeliek cez telo možno použiť úplet, ľan, hustú bavlnu a satén/hodváb. Tvar kabelky môže byť geometrický (obdĺžnik/štvorec/kruh), vo forme „sedla“, pripomínajúci orientálny štýl (taška s viazaním) a štýl „módny“/poburujúci (neobvyklé kombinácie textúry a farba).

Ako príklad takéhoto modelu sa hodí vyrezávaná crossbody kabelka „Nobo“. Vo vnútri je malá priehradka na organizér na zips na dámske drobnosti, ako aj samostatné vrecko na mobil. Taška má krásny dizajn a nastaviteľný, mäkký ramenný popruh. Materiál výrobku je 100% polyuretán, podšívka je zo 100% polyesteru.

Farba a prvky crossbody kabeliek

Rozmanitosť dekorov a odtieňov crossbody zaujme každú sezónu. Medzi obľúbené akcenty môžete vyzdvihnúť neobvyklý vzor, ​​aplikáciu, svetlé pruhy a ďalšie prvky.

Kvetinová potlač je už dlho v móde a je príkladom ďalšieho jesenného trendu – „talianskej koženej kabelky s kvetmi“. Táto možnosť má v súprave vrecko na doklady a kozmetickú taštičku. S ňou bude aj obyčajný obraz hrať novými farbami! A s koženou taškou „Vagger“, ktorá je zdobená elegantnou mašľou, môžete ozdobiť akýkoľvek obrázok! Taška má nastaviteľný popruh, vrecká na smartfón a doklady.

Najobľúbenejšie kovové spojovacie prvky sú zvyčajne strieborné alebo zlaté. Existujú však miniatúrne kabelky úplne bez zapínania: zatvárajú sa vnútornými magnetmi.

Čo sa týka remienkov, aktuálne sú v trende široké modely so vzormi či nápismi a nitmi. Zároveň si ich môžete kúpiť samostatne a vytvoriť nové vzhľady s vašimi obľúbenými doplnkami.

Medzi výhody kabeliek cez telo patrí pohodlnosť a praktickosť, prítomnosť ramenného popruhu (uvoľňuje obe ruky) a malá veľkosť a hmotnosť (umožňuje pohodlný pohyb). Na cesty je nepostrádateľná a zmestí sa do nej všetko, čo potrebujete: peniaze, doklady, telefón, letenky a ďalšie užitočné drobnosti, ktoré môžu byť počas cesty potrebné. Okrem toho sa crossbody hodí v každom ročnom období a hodí sa ku každému štýlu.