Najlepšie značky dámskych tašiek

Dámsky šatník je taký veľký a rozmanitý, že v ňom nájdete veci akéhokoľvek štýlu, farby alebo značky! Niekto bude oblečený na pracovné stretnutie, iný na slávnostný večer či párty a na romantickú večeru bude oblečenie radikálne iné ako na všetky predchádzajúce udalosti. Žiadny obraz však nebude vyzerať neúplne bez dôležitého doplnku – kabelky.

Dámska kabelka môže byť rôznych farieb, veľkostí, akéhokoľvek materiálu a značky. Takmer každý deň sa dozvedáme o novinkách a sviežich kolekciách v módnom priemysle, a preto túžba doplniť si vlastný šatník niečím sviežim chytí takmer celé srdce. A so správnym výberom obrazu, tašky a šperkov budete môcť vyzerať jednoducho neprekonateľne.

Moderné ženy módy dávajú oveľa viac prednosť známym výrobcom, ale nie vždy drahá vec znamená, že bude vysoko kvalitná. Existuje niekoľko spoločností, ktorým môžete dôverovať a vybrať si niečo z ich kolekcie, pretože na svoje výrobky používajú iba kvalitné materiály, dodržujú technológiu výroby a vytvárajú dokonalé modely, kde je premyslený každý detail.

Pafrois je portugalská značka, ktorá má veľa značkových obchodov. Tašky ich značky majú jedinečný vzhľad a sú celkom praktické. Americká kabelka značky Fossil má skvelý dizajn so štýlovými farbami, dá sa kúpiť za prijateľnú cenu a celkom dobre sa nosí. David Jones je výrobca kabeliek, ktorý pochádza z Francúzska. Doplnky tejto značky sa dajú ľahko zladiť na akúkoľvek udalosť – sú optimálne vzhľadom na cenu a majú módny a rôznorodý dizajn.

Marc Jacobs je americká značka, ktorá vyrába tašky s jasným dizajnom a neobvyklým tvarom. Rovnako široký výber tašiek nájdete výberom značky Furla. Miniatúrne modely a rôzne farby – to je presne to, čo odlišuje túto značku na veľkom trhu. Francesco Marconi – vysokokvalitné tašky od talianskej značky známej kvalitnými výrobkami a klasickým dizajnom. Michael Kors – štýlový dizajn s prísnymi líniami odlišuje túto značku od ostatných. Jeho produkty sú skutočným trendom 21. storočia. Na výrobu sú použité kvalitné materiály a najnovšie technológie.

A, samozrejme, ako nespomenúť tri najznámejšie! Louis Vuitton je skutočná francúzska elegancia. Tašky tejto značky sa nedajú zamieňať s inými. Kvalitná hnedá koža a značková ozdoba. Ich zbierky sa vypredávajú takmer okamžite. Gucci je klasické Taliansko, ktoré sa skrýva v každej kolekcii značky. Tieto tašky sa dajú nosiť veľmi dlho, pretože nikdy nevyjdú z módy. Prada je ďalšou talianskou značkou, ktorá si dokáže podmaniť srdce každého dievčaťa. Klasika, pravá koža, elegantný dizajn či nezvyčajné dizajnové riešenia – to všetko môžete vidieť na pultoch drahých obchodov.

Pre úspešné dotvorenie vzhľadu si môžete vybrať tašky akejkoľvek značky, pretože všetky majú modely najrôznejších štýlov, takže určite nájdete ten, ktorý vám bude vyhovovať. Experimentujte a splňte si svoje želania!

Katrin Fashion sleduje všetky aktuálne módne trendy. Vybrať si môžete kabelky, ktoré sú navrhnuté podľa tých najlepších dizajnérov. Kabelky za najlepšie ceny tak môžu byť rovnako štýlové, ako kúsky za stovky eur.