Dámske kabelky – ako si vybrať tú najlepšiu?

Mnohé ženy poznajú situáciu, keď je nemožné vybrať si doplnok na večer, ak je v šatníku tucet kabeliek. Aby ste nemíňali peniaze za zbytočné doplnky, ktoré „pôjdu do sveta“ len párkrát a potom budú zbytočne ležať na poličke, musíte si kabelku správne vybrať.

Kde začať s výberom

Dámske kabelky sú akýmsi vizitkami, ktoré ostatným demonštrujú postavenie a finančnú situáciu ich majiteľky, vypovedajú o individuálnom štýle a vkuse. Lacná kabelka, ktorá sa nehodí k outfitu, môže pokaziť harmonický obraz, čím sa všetko úsilie zníži na nulu.

Aby nedošlo k chybe pri výbere príslušenstva, stačí venovať pozornosť nasledujúcim faktorom:

Účel . Trendová malinká kabelka vyzerá skvele, ale hodí sa len do klubu alebo na rande. Vždy zvážte, na čo budete predmet používať.

Dekor a farba. Pri výbere treba brať do úvahy životný štýl, štýl šatníka (klasický, mestský, športový štýl) a vek. Áno, bohato zdobené kabelky neónových odtieňov sú vhodné len pre mladé dievčatá. Staršie ženy by mali uprednostňovať elegantnú klasiku s minimom dekorácií.

Sezóna. Na zimu je lepšie vybrať tašky klasických farieb v sýtych tónoch. V lete sú lepšie svetlé, svetlé modely.

Móda. Pri výbere štýlu tašky treba brať do úvahy individuálny štýl a rozsah použitia. Pre prácu je lepšie brať klasické doplnky strednej veľkosti a prísneho štýlu (priečinky, aktovky, kupoly atď.). Modely s mäkkými kontúrami sú vhodné na každodenné účely.

Materiál. Moderné dámske kabelky sú kožené, semišové, pletené, ekokože, hodvábne, čipkované, slamené a iné. Tašky vyrobené z kože alebo semišu, ako aj kombinované, vyzerajú drahé a efektívne.

Veľkosť. Kabelka by mala obsahovať veľa potrebných vecí, takže by ste mali venovať pozornosť organizácii vnútorného priestoru: prítomnosť vreciek, priehradiek a spojovacích prvkov.

Ešte pár malých tipov

Pri výbere kabeliek sa odporúča uprednostniť minimalizmus, ktorý sa hodí v každej situácii. Je to ideálna možnosť, pretože akcentové tašky sú vhodné len pre určité situácie. Je tiež potrebné venovať pozornosť trvanlivosti materiálu a pravidlám starostlivosti, hodnotiť kvalitu príslušenstva a pevnosť spojovacích prvkov.

Dámska kabelka je investíciou do atraktivity a pohodlia, preto by ste si mali kupovať naozaj kvalitné modely. Správne zvolená univerzálna taška ľahko nahradí niekoľko nápadných lacných doplnkov a dotvorí vzhľad!