Ako si vybrať kabelku

Aby ste si nielen vybrali kabelku, ale aj doplnili vhodne šatník, musíte k jej nákupu pristupovať čo najopatrnejšie!

Kabelka by mala obsahovať veci rôznych veľkostí a funkcií, mala by zodpovedať obrázku, odrážať štýl a vkus a mala by sa ľahko používať. Navyše sú kladené vysoké nároky na kvalitu – je žiaduce, aby model vydržal čo najdlhšie.

Zvážte kritériá, ktoré vám pomôžu vybrať tú správnu vec.

Čo sú kabelky

Kombinácia so šatníkom, veľkosťou a praktickosťou priamo závisí od tvaru a modelu výrobku. Je dôležité zoznámiť sa s hlavnými typmi tašiek, aby ste si vybrali najvhodnejšie:

  • Kabelka cez plece – najpriestrannejšia možnosť. Má mäkkú tkaninu a voľný strih. Dievčatá, ktoré milujú voľné a ležérne oblečenie, tento model ľahko skombinujú s džínsami a mikinou.
  • Nákupná kabelka – tento model je v posledných rokoch veľmi populárny najmä medzi mladými módnymi umelcami. Hodí sa k nohaviciam, šatám, saku, džínsom s tričkom a dokonca aj plavkám, je všestranný a veľmi priestranný.
  • Kabelka do ruky – nie menej všestranná, ale kompaktná kabelka, ktorá dokáže zdôrazniť akýkoľvek outfit a vďaka svojej malej veľkosti, aby bol obraz ľahký a romantický. Rovnako dobre sa hodí k šatám a prísnym oblekom.
  • Batoh alebo ruksak – vhodné pre aktívne ženy, ktoré neustále buď šoférujú kolobežku alebo cestujú s dieťaťom. Tieto tašky vám nechajú voľné ruky a umožnia vám vziať si všetky potrebné veci.
  • Spoločenská kabelka – malá a elegantná, skvele doplní večerný look.

Rôzne kabelky pre rôzne štýly!

Kabelka je neodmysliteľným doplnkom a odrazom celkového štýlu. Tu je niekoľko príkladov:

Klasická – vyberte si aktovku, tašku cez rameno alebo nákupnú.

Street style – tu je výber neobmedzený. Absolútne akákoľvek možnosť bude vyhovovať, dokonca aj na prvý pohľad najvhodnejšia.

Glamour – miniatúrne kabelky a tašky cez rameno – to sú vhodné možnosti.

Športový štýl – vhodná taška, nákupná a ruksak.

Akú farbu zvoliť?

Väčšina dievčat uprednostňuje tašky štandardných farieb – čierna, béžová a hnedá. To je rozumné, ale prečo neexperimentovať s inými odtieňmi?

Nie je potrebné vyberať farbu tašky na topánky, ako tomu bolo doteraz. Teraz je dôležité skombinovať jasnú tašku a základný šatník.

Funkčnosť

Nezabudnite zvážiť kritériá výberu a účel nákupu. Spojka nie je vhodná do práce a shopper na párty. Dôležité je, aby taška bola vaším pomocníkom a obsahovala všetko potrebné.

Tieto rady vám uľahčia výber a spríjemnia výsledok. Buďte módni a vyberajte si kvalitné doplnky!