Dámske kabelky: aké sú trendy v roku 2022

Je ťažké si predstaviť modernú ženu bez kabelky! Každá dáma má minimálne dve tašky: jednu do práce a druhú na voľný čas. Toto je doplnok, ktorý úspešne dotvorí akýkoľvek obrázok a pomôže ukázať vašu individualitu.

Prečo potrebujete dámsku kabelku

Aby vzhľad vyzeral dokonale, stačí pridať doplnky: kabelku, opasok alebo klobúk. Na uloženie osobných vecí je potrebná taška, veď aká dáma odíde z domu bez telefónu či rúžu?

Dámska kabelka z prírodných a syntetických materiálov je univerzálnym doplnkom, ktorý je praktický a reprezentatívny. Rozmanitosť moderných tašiek vám umožňuje vybrať si možnosť pre akýkoľvek obrázok. Do práce zvoľte klasické kožené a semišové tašky, na relax s priateľmi v prírode bavlnenú alebo nylonovú ekotašku. Kabelka s kamienkami doplní štýl pri slávnostnej udalosti.

Aké sú dámske kabelky

Hlavná vec pri výbere tašky je jej účel. Od toho závisí jeho veľkosť, dizajn a materiál, z ktorého je vyrobený.

Kabelka by mala byť štýlová a vhodná v určitej situácii:

  • tout – klasická verzia s dlhými rúčkami pre kancelárskeho pracovníka, môže mať mäkký alebo rámový tvar;
  • spojka – miniatúrna taška na retiazke, ktorá doplní večerný vzhľad. Dodáva sa v niekoľkých typoch: obálka, sklopná spojka a pevný rám;
  • banán – taška na opasok s jednou alebo viacerými priehradkami. Skvelá možnosť pre každodenné nosenie a šport;
  • cross body – taška cez rameno s dlhým popruhom. Uvoľnite ramená od nadmerného zaťaženia a uvoľnite ruky;
  • hobo – priestranná taška akéhokoľvek tvaru s rukoväťou a niekoľkými priehradkami;
  • shopper – nepostrádateľný pomocník pri nakupovaní. Ide o obdĺžnikovú tašku s jednou priehradkou a pohodlnými rúčkami, vyrobenú z bavlny, polyesteru alebo ekokože. Skvelá alternatíva k plastovým taškám.

Takáto rozmanitosť kabeliek pomôže urobiť módny štýl skutočne neprekonateľným! Budú skvelým doplnkom vášho každodenného aj večerného šatníka.

Kabelky je možné kombinovať so šatami, džínsami alebo športovým oblekom. V chladnom období si vyberte objemné tašky v zdržanlivých tónoch a v lete si dovoľte byť umelcom a vyberte si tašky s jasnými potlačami a extravagantnými obrázkami.

Kabelka je to, čo sprevádza ženu pri jej každodenných záležitostiach, preto by ste na nej nemali šetriť. Štýlová taška vyrobená z vysoko kvalitných materiálov vydrží dlho a nestratí svoj reprezentatívny vzhľad. Hladké švy, odolný materiál a dobré doplnky sú nielen znakom kvalitných tašiek, ale aj potvrdením zmyslu pre štýl!