Ako skombinovať módnu kabelku s ďalšími doplnkami

Podľa trendov posledných rokov sú kabelky vo farbe topánok považovaná takmer za moveton. Mnohé ženy sú zmätené a nevedia, ako si vybrať tašku, aby bol obraz moderný a skutočne organický.

Ponáhľame sa radovať – ​​všetko nie je také kritické. Farebnú kabelku je možné ľahko kombinovať s inými doplnkami, farbou oblečenia a dokonca aj rovnakými topánkami, ale s trochu inými pravidlami. Poďme teda zvážiť, ako si vybrať tašku – na príslušenstvo alebo naopak.

Kabelka a topánky

O tejto klasickej kombinácii by sa ešte malo povedať pár slov. Dnes už kabelka, ktorá farebne a tónom ladí s topánkami, sandálmi alebo čižmami, vyzerá naozaj staromódne. Ale ak zvolíte svetlozelenú tašku k zeleným topánkam alebo béžový doplnok k hnedým členkovým čižmám, táto kombinácia bude dokonalá.

Fanúšikom čiernej klasiky možno odporučiť, aby venovali pozornosť rôznym textúram. Napríklad k lakovanej taške noste semišové topánky a k reliéfnej koži hladké topánky. Výber topánok a kabeliek je obrovský, preto nie je ťažké vyrobiť trendy set.

Kabelka a ďalšie doplnky

Tu sa musíte zamerať na svoj vlastný vkus a štýl. Pri výbere tašky si k nej nezabudnite vziať ďalšie príslušenstvo: túto súpravu potom môžete použiť v rôznych obrázkoch a štýloch.

Kabelky sa najlepšie kombinujú s nasledujúcim príslušenstvom:

  • Kabelka a opasok – táto kombinácia sa tiež považuje za tradičnú, no nepodliehala módnej kliatbe, takže si pokojne môžete kúpiť tašku a opasok rovnakej farby.
  • Kabelka a rukavice – ďalšia klasická kombinácia! Zaujímavo vyzerajú rôzne textúry: napríklad k červenej koženej taške si vyberte mäkké pletené rukavice rovnakej farby. Aj keď takéto doplnky vytvárajú jeden celok, vyzerajú inak a nezmenia sa na jednoliate monochromatické miesto.
  • Kabelka a okuliare – najmódnejší trend! Hovoríme ako o slnečných, tak aj o okuliaroch s korekčnými šošovkami. V prvom prípade je možné zvoliť tašku vo farbe šošoviek alebo rámov a v druhom iba pod rám.
  • Kabelka a klobúk – túto kombináciu je ťažké nazvať novou, ale existujú určité nuansy. Ak má taška lesklý dekor, je lepšie zvoliť klobúk, čiapku alebo baretku bez šperkov. A naopak.

Ako môžete vidieť, dizajnéri nechali módy veľa možností, ako si vybrať tašku na dokončenie obrazu. V obzvlášť extravagantných obrázkoch môže byť taška vybraná na šperky. Napríklad pod veľké náušnice a náramok zo zlata môžete zvoliť materiál tašky, ktorý napodobňuje zlatú fóliu.

K oblečeniu si samozrejme môžete vybrať doplnok. To je však relevantné iba pre ženy, ktoré si striktne vyberajú jednu farebnú schému. Pre tých, ktorí radi nosia oblečenie rôznych farieb, bude počet potrebných tašiek neprimerane veľký, ale čo narobíte – móda si vyžaduje veľkú pozornosť!