Ako si vybrať trendové kabelky v roku 2022

Dámske kabelky sú nástrojom, ktorý umožní uložiť všetko potrebné a mať tieto veci neustále pri sebe. Kabelky sú ideálnym doplnkom pre každý vzhľad. Kabelky sú dôležité, aby žena mohla vyzerať dobre.

Rok 2022 prináša v niektorých aspektoch podobné trendy ako v roku 2021  , no v iných sa radikálne zmenil. Dnes vám predstavíme kabelky, ktoré budú hitom v roku 2022.

Kabelky sú nevyhnutným doplnkom každého outfitu hodného Instagramu. katrinsfasion.sk má v ponuke kabelky, ktoré sú hodné forky na Instagram. Katrinfashion.sk má kabelky od lesklých, honosných mini kabeliek až po extra veľké kabelky. Či už hľadáte elegantnú, pevnú kabelku alebo niečo s retiazkovými detailmi alebo perlami… tento zoznam je nekončiaci a je len na vás, ktorú kabelku si vyberiete.

Dámske kabelky v roku 2022 sú plné jedinečných tvarov a siluet. Jedinečný a pútavý tvar bude hlavnou módnou témou v tomto roku. Kabelky nemusia byť príliš zdobené, aby vynikli. Rovnako veľa môžu povedať aj čisné lítnie, ktoré vytvárajú výraznú siluetu.

Návrat hlásia aj väčšie a veľké kabelky. Trend mini kabeliek je stále silný, ale po kovide sa ľudia vracajú do bežného života a preto potrebujú priestor na svoje veci. Veľké kabelky sú preto módnym trendom.