Módne trendy pre rok 2022: kabelky a módne doplnky plné odvážnych štýlov

Dámske kabelky sú štýlovým doplnkom pre každú ženu. Možno si to ani neuvedomujeme, ale dámske kabelky vo veľkej miere ovplyvňujú vzhľad ženy. Sledovať módne trendy sa preto vyplatí.

Po dlhom leňošení doma v období lockdownov nám kabelky, ktoré sme mali v skrini vyšli z módy. Je preto čas vybrať si nové roztomilé dámske kabelky, ktoré budú módny a trendy v roku 2022.

Vyberte si z najnovšej kolekcie katrinfashion.sk a vyberte si kabelky na ranné kávičky alebo celý deň v kancelárii. Všetky módne hity pre túto sezónu sú už pripravené!

Dámske kabelky si môžete vybrať vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Od tých malých až po extra veľké kabelky. Či už potrebujete kabelku na večierok, kde sa zmestia skutočne len základné veci, alebo hľadáte náročné kabelky a štýlové kabelky, ktoré inšpirujú, máte si z čoho vyberať.

Klasická vaková kabelka nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy. Univerzálne kabelky určené aj na neformálne príležitosti majú dostatok vnútorného priestoru – ktorý samozrejme potrebuje každá žena. 

Ak hľadáte luxusnejší vzhľad, tak potom vás osloví táto farebná kombinácia. Čierna kabelka doplnená vzorom je to, čo bude skutočne trendové. 

Táto retiazková kabelka doplní každý outfit, ktorý bude stáť za tie pohľady. Ak máte radi kúsky, ktoré upútajú už na prvý pohľad, potom je táto kabelka správna voľba.