7 praktických trendov crossbody kabeliek na sezónu 2023-2024

Extravagantné kabelky vo forme basketbalových lôpt, akvárií… sú fantáziou návrhára, veľkolepým prízvukom kreatívneho obrazu. V reálnom živote si dámy vyberajú crossbody kabelky podľa iných kritérií: funkčnosť, kvalita, štýl. Módne akcenty jednoducho zdôrazňujú relevantnosť obrazu.

Široký opasok s masívnymi prackami

Brutálny prvok vytvára vynikajúci kontrast s letnými letnými šatami alebo pletenými šatami. Široký pás z prírodnej alebo ekokože rovnomerne rozloží váhu nákupu v nakupujúcom. Pracky prispôsobujú dĺžku opasku výške majiteľa.

Štvorcový tvar crossbody kabelky

Podnikateľkám sa páčila aktuálna interpretácia messenger bag: štvorcový tvar zdôrazňuje vyrovnanosť a lásku k dokonalým proporciám.

Zvýšte efekt ideálnej geometrie detailov:

  • jednodielny rám z mäkkej kože s razením alebo 3D efektom;
  • štvorec je zostavený z fragmentov v monochromatických alebo kontrastných farbách;
  • ploché vrecká so zipsom sú odborne šité pozdĺž diagonálnych línií rámu.

Štvorcové biznis kabelky ladia s biznis oblekmi, puzdrovými šatami, overalmi v štýle safari.

Kožený remienok dopĺňajú kovové retiazky

Len dotyk glam trblietok na oboch stranách elegantnej večernej kabelky. Jednodielna retiazka vyrobená z kovu so žltým alebo strieborným povlakom teraz pôsobí anachronicky. Články súvislého reťazca často lipnú na detailoch oblečenia, odvádzajú pozornosť od šperkov a ničia luxusný imidž. Kombinácia tenkého remienka a retiazky eliminuje nepohodlie.

Utilitárne crossbody modely

Športový štýl si od doplnkov vyžaduje ukážkovú funkčnosť: praktické opasky z odolnej látky na horolezecké vybavenie, niekoľko priehradiek na zips, textilné alebo silikónové detaily zipsu, nastavenie dĺžky popruhu.

Kolekcia popruhov na jednu tašku

Maximálna kreativita a 100% praktickosť. Každý deň nový druh tašky bez nutnosti prenášať obsah. Aktuálne opasky z vrkoča s etnickými ornamentmi, koža, lak, eko koža v dvoch farbách.

Taška s dlhým popruhom

Klasický model kráľov a dám prezidentov dopĺňa pohodlný kožený opasok. Ideálne riešenie pre rečníkov, odborníkov na obchodné rokovania, vrcholových manažérov: na výlete máte voľné ruky, pri prerokúvaní zmluvy kabelka s pevným kufrom úhľadne stojí majiteľovi pri nohách.

Populárne modely kabeliek cez rameno šité z fragmentov rôznych farieb: jedna kabelka sa hodí ku všetkým outfitom sezóny.