Ako si vybrať ideálnu kabelku

Kabelka je dôležitým doplnkom pre každú ženu. Ženy si často vyberajú kabelky s väčším priestorom. Kabelky by si ženy mali vyberať aj s ohľadom na svoju postavu.

Ako si vybrať kabelku, ktorá bude priestranná a zároveň vhodne doplní siluetu ženy?

Pri výbere kabelky zohľadnite vašu výšku, váhu a línie tela. Kabelky v neutrálnych farbách a klasickom prevedení sú vhodné aj na kombinovanie s rôznymi outfitmi. Vyhnite sa príliš veľkým kabelkám. Na bežné nosenie do práce a do spoločnosti zvoľte tradičné farby, vyhnite sa príliš výrazným farbám. Kabelky na každodenné nosenie môžu mať rôzne vzory a štýly, ale mali by byť v súlade s vašim telom.

Kabelka podľa hmotnosti

Menšie a chudé ženy by sa mali vyhnúť veľkým kabelkám. Napríklad žena s veľkým poprsím by sa mala vyhnúť kabelke cez hrudník. Ak má žena niekoľko kíl navyše, mala by si vyberať tenké a hladké línie.

Kabelka podľa výšky

Pri výbere kabelky je potrebné zohľadniť aj výšku. Nižšie ženy by sa mali vyhnúť kabelkám s dlhými rúčkami. Ak je žena vysoká, veľmi krátke tašky opticky bude vyzerať ešte vyššia.

Životný štýl je dôležitý

Výber správnej kabelky sa riadi aj životným štýlom. Ak máte radi aktívny život, určite potrebujete rôzne štýly kabeliek pre rôzne príležitosti. Myslite aj na spoločenskú kabelku. Do kancelárie je určite vhodná striedma kabelka, pre kreatívne ženy môže byť vhodná aj nápaditá a originálna kabelka.