Doprajte si letný upgrade šatníka

 

Leto je v plnom prúde a horúce dni priam lákajú na prechádzky a stretnutia s priateľkami. Je to teda príležitosť na „upgrade“ šatníka. O to viac je nákup letných šiat lákavý, ak sú šaty za výpredajové ceny.

 

Jedným z kúskov, ktoré nemôžu chýbať v šatníku, sú jednoduché letné šaty. Sú ideálne k vode, na drink alebo aj ako pohodlné šaty do práce.

Tipy na výber letných šiat

Existujú všeobecné rady, na ktoré je potrebné myslieť pri výbere šiat. Štýl, potlač, pohodlie alebo voľnosť, ktoré šaty poskytujú sú dôležité. Sú to faktory, ktoré treba zohľadniť, pretože nie všetky šaty sú vhodné na akúkoľvek príležitosť.

Určite príležitosť

Musíte si vybrať správne šaty na rôzne príležitosti. Nie je možné obliecť sa na romantické rande, ako na slávnostnú párty.

Vyberte farbu

Šaty, ktoré nosíte, by mali byť v súlade s vašim tónom pleti a doplnkami, ktoré môžete nosiť. Ak sú šaty vzorované, skontrolujte, či sa hodia k danej príležitosti.

Pohodlie je dôležité

Je nevyhnutné, aby ste sa mohli ľahko pohybovať a nie ako robot v šatách. Rovnako ako by ste sa mali vyhýbať materiálom, ktoré vám môžu spôsobiť nepohodlie alebo alergie.

 

Náš tip: červené šaty

Červené šaty sú sexi a zvodné.

Červená farba je tón, ktorý je úzko spätý s luxusom. Táto farba je najobľúbenejšia farba pre šaty, ktoré majú reprezentovať a byť zároveň štýlové.