Štýlové jarné trendy 2021

Privítajte jar 2021 štýlovo. Po dlhom čase s obmedzeniami chcete na stretnutiach s priateľkami vyzerať najlepšie. Je preto doplniť šatník o nové jarné módne doplnky, ktoré sa postarajú o to, že budete hviezda. 

Slnečné okuliare

Slnečné okuliare sú dominantný doplnok každého outfitu, preto si pri výbere slnečných okuliarov dajte záležať. Slnečné okuliare plnia aj ochrannú funkciu – chránia váš zrak. Preto by okrem dobrého dizajnu mali byť aj skutočne bezpečné.

Štýlové a bezpečné okuliare za prijateľnú cenu sú žiadané. Preto rozširujeme našu ponuku o ikonické tvary, ktoré s obľubou nosia ženské osobnosti.

Dámske opasky

Opasky sú trendy a štýlové – a to najmä túto sezónu. Ženské opasky sú žiadané v rôznych štýloch a veľkostiach. Opasky sú vhodné ako podpora nohavíc alebo sukne. Pre väčšinu žien sú opasky sú tiež  pútavým doplnkom, ktorý zdôrazňuje ich jedinečnosť a štýl. Opasky sú tento rok opäť mainstream – vyberte si aj vy ten svoj. Opasky sa hodia k akémukoľvek outfitu – od punkového až po klasicky kancelársky outfit. Samozrejme musíte ho primerane ladiť.

TIP: Opasok cez čierny outfit – vybrať si môžete vintage alebo metalický opasok. Vhodný je aj elegantný opasok v živých farbách.

Hodinky

Ak hľadáte ideálny nápad na darček pre ženu alebo ste dáma, ktorá hľadá niečo, za čo by ste sa odmenili za vynaloženú prácu, ktorú ste vykonali, začnite uvažovať o kúpe dámskych hodiniek. Dámske hodinky sú perfektný darček. Hodinky pre ženy sú populárnejšie ako kedykoľvek predtým; okrem toho musí každá žena vlastniť hodinky, ktoré vhodne doplnia outfit.