Ako si vybrať perfektnú kabelku

Ak túžite po vynikajúcim outfite, nemôže vám chýbať krásna kabelka. Kabelka je súčasťou vzhľadu. Musí byť však byť aj funkčná, keďže v nej nosíme všetko, čo potrebujeme pri odchode z domova. Kabelky si preto vyberáme okrem vzhľadu aj podľa potreby.

Keď už vieme, akú kabelku hľadáme, je čas kúpiť si práve tú, ktorá bude funkčná, roztomilá a zároveň praktická.

Štýl kabelky

Pri nákupe kabelky musíme brať do úvahy viac ako prvý dojem, môže sa stať, že vojdete do obchodu a zamilujete sa do jednej z vystavených. Ale aj keď ste sa do niektorej zamilovali, nemusí byť taká funkčná alebo naopak vo výsledku nebude vhodná pre váš typ tela a outfit.

Prvá vec, ktorú by ste mali vziať do úvahy, je, ak patríte k tým, ktorí používajú málo kabeliek a máte ich iba pár. Ak je to tak, musí kupovaná kabelka spĺňať určité požiadavky, aby ste ju mohli používať mnohokrát a dlho čas, nekupujte kabelku veľkú ale ani  malú, aby ste ju mohli použiť pri rôznych príležitostiach. Univerzálna kabelka musí mať neutrálnu, čiernu, bielu alebo béžovú farbu. Uni kabelka by nemala mať ozdoby, aby sa dala jednoducho kombinovať s rôznym oblečením.

Myslite aj na priehradky a uistite sa, že sa do nej zmestí všetko, čo bežne nosíte.

Ak hľadáte kabelku na špeciálnu príležitosť, mali by ste sa zamyslieť nad tým, či je formálna alebo neformálna a kúpiť si tú, ktorá vyhovuje danému okamihu a typu oblečenia, ktoré sa chystáte nosiť.

Rovnako ako existuje základné oblečenie, ktoré sa nosí, aj kabelky majú rôzne štýly. Vyberte si z ponuky Katrin fashion kabelku, ktorá vyhovuje vašim potrebám.